Ons Geweldige Team

Ons team is voor ons natuurlijk het belangrijkste deel van ons beestaan en daarom vonden we dat daar ook wel wat aandacht aan gegeven mag worden

Melanie Berends

Melanie heeft een passie voor alles wat reilt en zeilt in het maatschappelijke veld met name het opbouwwerk is haar thuis. Ze verslindt niet alleen vakliteratuur, ze gaat vooral graag in gesprek met anderen om haar eigen inzichten te vergroten en haar kennis uit te breiden. Bij KIONN denkt ze en doet ze graag mee!Melanie heeft een passie voor alles wat reilt en zeilt in het maatschappelijke veld met name het opbouwwerk is haar thuis. Ze verslindt niet alleen vakliteratuur, ze gaat vooral graag in gesprek met anderen om haar eigen inzichten te vergroten en haar kennis uit te breiden. Bij KIONN denkt ze en doet ze graag mee!

Klaske Siersema

Ik ben Klaske Siersema, vanaf 2015 ben ik betrokken bij KIONN. Als zelfstandige werk ik in het sociaal domein met name als opbouwwerker. Omdat ik met passie werk aan samenlevingsopbouw vind ik het belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en deze met collega’s te delen.

André Ponger

Altijd op zoek naar de menselijke maat! Enthousiast wordt ik van mensen in wijken en dorpen die hun dromen en talenten verwerkelijken en dat doen met passie. Soms mag ik daar als opbouwwerker of projectleider een steentje aan bijdragen. Helemaal blij wordt ik als het verwerkelijken van deze dromen plaatsvindt in samenwerking met andere mensen en/of partijen; bewoners, organisaties en gemeenten die samenwerken op basis van gelijkwaardigheid! Dit is voor mij de grote uitdaging waar het sociaal werk een belangrijke in rol kan spelen. Ik hoop, met Kionn, hieraan een bijdrage te kunnen leveren voor de toekomst.

Albert Koers

Mijn naam is Albert Koers en ben als buurtwerker actief binnen sociaal werk de schans (Tintengroep) in het Westerkwartier. Als buurtwerker houd ik mij onder andere bezig vraagstukken op het gebied van samenlevingsopbouw maar ook met jongerenwerk. Daarnaast ondersteun ik vrijwilligers bij het organiseren van activiteiten. Naast groepswerk bied ik vanuit het buurtwerk ook lichte individuele ondersteuning. Dit alles via de methode van “mijn positieve gezondheid”. 

Ineke Hut-Bos

Ik ben Ineke Hut-Bos en werk sinds mei 2018 als opbouwwerker in één van de gebiedsteams van de gemeente Weststellingwerf. Ik ben al sinds 2000 actief als op opbouwwerker. Eerst in Amersfoort, toen in Drachten en nu dus in de gemeente Weststellingwerf. Sinds 2014 ben ik actief betrokken bij KIONN. Ik vind het heerlijk om met vakgenoten te sparren over ontwikkelingen op het gebied van samenlevingsopbouw en bewonersparticipatie. Vanuit mijn passie voor het werk vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij een kennis en innovatie platform zoals KIONN om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van opbouwwerkers en sociaal werkers.

Marten van der Wal

Ik ben Marten van der Wal, zeer recentelijk betrokken geraakt bij KIONN. Nog niet zo lang geleden ben ik afgestudeerd Social Worker en zet de eerste stappen als professional in het werkveld. Met veel energie en passie verbind ik mensen met elkaar om samen tot grote hoogtes te komen, momenteel in het jongerenwerk. Vanuit dialoog en wezenlijk contact met de mensen om je heen ontstaan de mooiste dingen! In direct contact staan met een groot netwerk en op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en trends dragen daaraan bij.

Jaap Ikink

Ik ben lang geleden afgestudeerd als opbouwwerker en heb als (jongeren-)opbouwwerker gewerkt in Groningen, Veendam, Sneek en Harlingen. Daarna heb ik vijf jaar als beleidsadviseur gewerkt in de provincie Overijssel. Nu ben ik docent bij NHL Stenden hogeschool bij de bachelor- en masteropleiding Social Work. Samenlevingsopbouw en bewonersparticipatie lopen als rode draad door mijn carrière en het zijn thema’s waarover ik nooit raak uitgepraat. Dat is ook waarom ik me bij KIONN heb aangesloten. Het is een prachtig netwerk van sociaal werkers/opbouwwerkers die samenlevingsopbouw in het noorden wil versterken. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ria Barenkamp

Ik ben Ria Barenkamp, docent Sociaal Werk aan de HanzeHogeschool Groningen. Mijn passie en expertise is om mensen met elkaar te verbinden en weer eigenaar te laten worden van de eigen leefomgeving. Ik doe dit door onderzoek te doen en les te geven aan studenten van Sociale Studies, Welzijn & Samenleving en professionals in het werkveld. Daarnaast ben ik werkzaam als supervisor.Ik ben Ria Barenkamp, docent Sociaal Werk aan de HanzeHogeschool Groningen. Mijn passie en expertise is om mensen met elkaar te verbinden en weer eigenaar te laten worden van de eigen leefomgeving. Ik doe dit door onderzoek te doen en les te geven aan studenten van Sociale Studies, Welzijn & Samenleving en professionals in het werkveld. Daarnaast ben ik werkzaam als supervisor.

Dit is ons team

Als u vragen heeft voor onze teamleden twijfel dan niet en vul het contactformulier in!